BUCURIA NATURII – MAGAZINE DE POVESTE, CU LEACURI PENTRU TRUP ȘI SUFLET

0
5642

BUCURIA NATURII – Magazine de poveste…

Mens sana, in corpore sano!

”In orașul meu, Mangalia, există un loc, căruia dacă îi treci pragul, intri într-o lume de poveste. Călăuză îți este o doamnă minionă, cochetă, care te întâmpină cu cel mai frumos zâmbet ce poate exista. Cu bucurie si profesionalism, doamna Gica îți va spune povestea fiecărei capsule. Vei afla cum Mama Natură ascunde în fiecare cutiuță, leacuri tămăduitoare! Drumul prin poveste nu este obositor, fiindcă mâini grijulii au pus scaune, din loc in loc, ca tu să poți face popas. Nu-i minunat să-ți imaginezi că milioane de plante sunt in jurul tău, așa, ca într-o imensă grădină? In magazinul de poveste nu te zorește nimeni. Dintr-un raft îți zâmbesc discret… cărți! Da, cărți de specialitate, dar și volume ale unor scriitori și poeți contemporani cunoscuți! Poti să le răsfoiești, să bei un ceai, să uiți de ploaia de afară… Capsulele ne vindecă trupul, iar cărțile… mintea! Pe când o poveste despre Omul-poveste al acestui magazin? Doamna Gica Staicu, pentru că despre dânsa este vorba, vă așteaptă la Bucuria Naturii, pe strada Vasile Pârvan. Aici îți hrănești sufletul și-ți vindeci trupul! Intrați! Sunteți bineveniți, oricând!” (Ileana Alexe).

In magazinul cu leacuri pentru trup și suflet de pe strada Vasile Pârvan, vă așteaptă și cărțile sau tablourile expuse, dar și întâlniri cu autorii acestora, pentru că doamna Gica Staicu este o pasionată iubitoare și susținătoare a Culturii și Artei! 

Magazinele BUCURIA NATURII, situate în Mangalia, pe strada Vasile Pârvan, nr.12 și pe str. Ștefan cel Mare, nr. 17, vă oferă produse naturiste de calitate. În cele două magazine sunt expuse la vânzare game largi de produse BIO, naturale, organice, precum și cosmetice, semințe, uleiuri, siropuri, suplimente nutritive, cafea etc. Pe Vasile Pârvan, produsele sunt prezentate cu multă bunăvoință și pasiune de distinsa doamnă Gica Staicu, iar pe Ștefan cel Mare, de Mirela.

PROGRAMUL MAGAZINELOR ‘BUCURIA NATURII’ din Mangalia:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Magazinul Nr 1 – Str. Vasile Pârvan, nr.12:

Luni – Vineri: 9.30 – 21.00; 
Sâmbăta: 9.30 – 16.30;
Duminica: 10.00 – 14.30.

Magazinul Nr.2 – Str. Ștefan cel Mare, nr. 17:

Luni – Vineri: 9.00 – 19.00; 
Sâmbăta și Duminica: 9.00 – 13.00.

Pentru informații și comenzi, pe doamna Gica Staicu o puteți contacta la telefoanele: 0755766153, sau 0751355122, iar la magazinul de pe Ștefan cel Mare, sunați la: 0722239331.

NOU! Bucuria Naturii a deschis și un magazin online! Este aici, la un clic distanță:


Mangalia News, 20.06.2021. Republicare, 18.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply