La blouse roumaine: Cuvintele sunt prea puține pentru a descrie recunoștința pe care o avem pentru fiecare persoană și fiecare comunitate care a celebrat IA, pe 24 iunie, odată cu Sfântul Ioan de Vară, Sânzienele și Drăgaica [galerie FOTO]

0
606

Cuvintele sunt prea puține pentru a descrie recunoștința pe care o avem pentru fiecare persoană și fiecare comunitate care a celebrat IA, pe 24 iunie, odată cu Sfântul Ioan de Vară, Sânzienele și Drăgaica. Aceste fotografii sunt doar un crâmpei din ceea ce a însemnat ediția a noua a Zilei Universale a Iei. Sunt pline de bucurie și de lumină!

Pentru noi, IA înseamnă cămașa tradițională de sărbătoare a româncelor, dar mai înseamnă și EA, femeia, mama, bunica, străbunica și tot șirul nesfârșit de suflete prin care s-a transmis până la noi, printr-o umilă bucată de pânză cusută și țesută cu semne ale unui alfabet străvechi, povestea noastră despre lume și viață. Această energie maternă ne-a reconectat dorurile de peste mări și țări, ne-a readus în inimi ACASĂ, ÎMPREUNĂ cu ai noștri. Sânzienele au îmbrăcat din nou Planeta în IA românească.

Mulțumim tuturor celor care au dat credit comunității La blouse roumaine, ca fondatori, creatori și inițiatori ai Zilei Universale a Iei, din 2013 până în prezent. Este darul nostru pentru România, pentru Umanitate și pentru generațiile viitoare. Suntem conștienți că avem multe de îmbunătățit, că e nevoie să ducem această mișcare culturală la următorul nivel. De aceea, acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de susținerea tuturor.

Mai multe imagini, aici:


Mangalia News, 04.07.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply