Am sărbătorit performanța! DIMCEA ALEXANDRU și HORNEA DAVID, absolvenții de nota 10 (zece), de la Școala Gimnazială Nr.3, au fost premiați

0
1486

Marți, 22 iunie 2021 a fost o zi superbă pentru noi: Am sărbătorit performanța! I-am premiat pe absolvenții nostri de nota 10.00, pe parcursul celor 4 ani de gimnaziu: DIMCEA ALEXANDRU și HORNEA DAVID!

Este foarte important pentru noi ca elevii să știe că le apreciem rezultatele deosebite, pentru că suntem foarte conștienți că, în spatele lor există multă muncă și chiar sacrificii!
De aceea am dorit ca, prin gestul nostru, să le mulțumim pentru eforturile lor și să îi motivăm să își extindă mereu capacitățile și orizonturile!
Astfel de rezultate ne bucură nespus și ne întăresc speranța că, prin copiii noștri, lumea va evolua din toate punctele de vedere și este ceea ce trebuie să se întâmple!
Felicitări, dragii noștri copii, pentru mintea voastră ageră și mereu activă! Vă dorim multe reușite în drumul ce se deschide în fața voastră! Să fiți curajoși și tenace și orice ați alege să faceți, puneți întotdeauna suflet și veți vedea că toți din jurul vostru vor sesiza diferența!
Felicitări, părinților care vă cresc!
Felicitări, doamnei profesor diriginte Iacob Ancuța, pentru profesionalism, dăruire și implicare!
Aprecieri și recunoștință și doamnei prof. înv. preșcolar Iuliana Țoropoc, pentru solida temelie pe care au putut să se ridice asemenea rezultate excelente!
Mulțumim, doamnei director-adjunct Mihaela Sasu și domnului director Mihai Ionescu, pentru parteneriatul eficient, pe care ne putem baza oricând!

Cu adâncă prețuire și recunoștință,
Cristina Humă,
Președinte Asociația de Părinți “Albatros”.


Mangalia News, 23.06.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply