Gata cu amânările: EURO 2020 a început! Ce pot vedea fanii fotbalului de calitate, în această perioadă

0
792

Vara aceasta nu ar trebui să te îndepărtezi prea mult de televizor, mai ales dacă ești un fan al sportului cu balonul rotund, deoarece se anunță cel puțin o lună fierbinte în lumea fotbalului. Campionatul Euro 2020 a început, urmând să se desfășoare între 11 iunie și 11 iulie, anul curent. Este un eveniment de la care nici un microbist nu poate lipsi, chiar dacă echipa tricolorilor nu evoluează nici în acest an la prestigioasa competiție europeană. 

Deși competiția ar fi trebui să se desfășoare anul trecut în aceeași perioadă, din cauza crizei sanitare provocate de pandemia SARS-COV-19 marele eveniment fotbalistic a fost amânat pentru anul curent, dar denumirea a fost păstrată cu anul 2020 în componență, la fel ca și în cazul Olimpiadei de la Tokyo. Cea din urmă va avea loc tot în vara aceasta, deși planează îngrijorări serioase asupra anulării ei și în acest an. 

Și, deși au existat numeroase griji în privința unei posibile noi anulări a EURO 2020 și în acest an, iată că nu mai există nicio astfel de îngrijorare.

Iată cele mai importante repere pe care ar trebui să le reții despre cel mai important eveniment din lumea fotbalului de anul acesta

Meciurile Euro 2020 se desfășoare pe nu mai puțin de 11 stadioane din tot atâtea orașe de pe întregul continent. Grupele cu echipele țărilor ce se confruntă arată astfel, în urma tragerilor la sorți:

  • Grupa A: Itala, Elveția, Turcia, Țara Galilor;
  • Grupa B: Belgia, Rusia, Danemarca, Finlanda;
  • Grupa C: Ucraina, Olanda, Austria, Macedonia de Nord;
  • Grupa D: Anglia, Croația, Cehia, Scoția;
  • Grupa E: Spania, Polonia, Suedia, Slovacia;
  • Grupa F: Germania, Franța, Portugali, Ungaria.

Fiecărei grupe i-a fost alocat un număr de două locații / stadioane în orașe diferite de pe continent. Astfel, meciurile din grupa valorică A se desfășoară la Roma și la Baku (Azerbaidjan), cele din B la Copenhaga și Sankt Petersburg. Bucureștiul găzduiește meciuri din grupa C, alături de Amsterdam, iar Londra și Glasgow sunt martorele confruntărilor din grupa D. 

Sankt Petersburg și Sevilla sunt gazde ale meciurilor din grupa E și în fine, Munchen și Budapesta ale celor din grupa F. Semifinalele și finala se vor desfășura pe bătrânul Wembley din Londra. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Este momentul să alegi echipele preferate și să pariezi pe meciurile din Euro 2020, după ce vei studia cu atenție cotele oferite de casele de pariuri, care au afișat deja calendarul meciurilor, așa cum este și cazul Sportingbet.ro, una din cele mai serioase agenții de pariuri sportive din Europa. Nu uita să verifici regulat cotele pariurilor, deoarece acestea pot suferi modificări de la o zi la alta în funcție de evoluția în timp real a evenimentului. 

Desigur, sunt considerate favorite echipele Germaniei, campioana en titre (ediția din 2016), cu 12 trofee adjudecate de-a lungul timpului, Spaniei cu 10 cupe în palmeres sau Italiei sau Franței, fiecare cu câte 9 trofee la activ. 

Zarurile nu sunt aruncate, iar farmecul acestui sport este dat de factorul de imprevizibilitate care dă savoare spectacolului de pe teren, așa că pregătește-te pentru fotbal de înaltă calitate întreaga vară! 


Mangalia News, 22.06.2021. ( P ).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply