Arca TV – Mentor, Episodul 18 | Nicoleta Peter, prof. dr. Alexandru Stănilă și Maria Stănilă vor prezenta un proiect imobiliar unic, cu toate utilitățile incluse, dar pe care nu va trebui să le plătești [VIDEO]

0
1325

farmec.ro
carturesti.ro%20

Nicoleta Peter vine pentru a doua oară în Mentor, alături de Dl. Prof. Dr. Alexandru Stănilă, unul dintre cei mai mari inventatori români, Vicepreședintele Forumul Inventatorilor din România și D-na Maria Stănilă, pentru a vă prezenta un proiect imobiliar unic.

Ce ai spune dacă ai deveni proprietarul unei case, construită cu tehnologii inovative, cu toate utilitățile incluse, dar pe care nu va trebui să le plătești? Da, ați văzut bine. O casă într-o locație minunată, în afara stresului orașului, unde utilitățile sunt incluse și se bazează pe tehnologii inventate și puse în practică de inventatorii români.

Ce se întâmplă atunci când inventatorii și antreprenorii români lucrează împreună în folosul oamenilor?

Aflați detalii în Mentor despre un proiect imobiliar revoluționar și oportunități extraordinare pentru românii din diaspora, care doresc să se repatrieze și despre care vă vom ține la curent pe viitor, numai la Arca TV, sâmbătă, 19 iunie, la ora 19.00, ora României, într-o emisiune moderată și prezentată de Dl. Dr. Radu Dop. (Realizator: Lucian Blaga).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Mangalia News este partener media oficial în Proiectul ARCA TV USA. Toate articolele publicate de cotidianul online Mangalia News despre acest original proiect destinat românilor de pretutindeni, realizat de Lucian Blaga, le puteți vizualiza aici.


Mangalia News, 19.06.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply