Eliza Cucu: ”Cu multe emoții, de Noaptea muzeelor, am deschis sezonul evenimentelor culturale din acest an”

0
972

Eliza Cucu: ”Cu multe emoții, de Noaptea muzeelor, am deschis sezonul evenimentelor culturale din acest an, ocazie prin care am putut prezenta evoluția celor două proiecte finanțate din Granturile SEE, prin Programul RO-Cultura.

În ciuda vremii ploioase, Grădina Culturală Callatis a găzduit în doar câteva ore mai multe evenimente culturale. Elevii școlii de artă condusă de Robert Perko ne-au încântat privirile cu picturile lor. A urmat de momentul de teatru antic prezentat de trupa de teatru Thaliamar, coordonată de Aura Mircea. Corul de copii Callatis, coordonat de prof. Traian Broască ne-a oferit un moment muzical de excepție, iar asociația Ia de la malul mării, prin Tinca Racaru ne-a prezentat detalii din tradițiile noastre naționale.

Cei mici au avut, de asemenea, ocazia să participe la atelierele de modelaj în lut. În cadrul proiectului “Un viitor pentru trecut”, a fost prezentată simularea 3D a templului care va fi punctul de atracție pentru vizitatorii muzeului, dar și câteva piese scanate cu noile tehnologii în domeniu”.

#Mangalia #NoapteaMuzeelor #Callatis


Mangalia News, 15.06.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply