Lucian Nichita: “Noaptea muzeelor” fost o bună ocazie de a da startul evenimentelor culturale din acest sezon și de a prezenta publicului evoluția celor două proiecte finanțate din Granturile SEE, la care am avut ocazia să contribui” [Foto/VIDEO]

0
1121

Lucian Nichita: “Noaptea muzeelor” fost o bună ocazie de a da startul evenimentelor culturale din acest sezon și de a prezenta publicului evoluția celor două proiecte finanțate din Granturile SEE, la care am avut ocazia să contribui.

În cadrul proiectului “Un viitor pentru trecut”, a fost prezentată simularea 3D a templului care va fi punctul de atracție pentru vizitatorii muzeului, dar și câteva piese scanate cu noile tehnologii în domeniu.

“Grădina culturală Callatis” a fost fost gazda mai multor evenimente culturale concentrate în doar câteva ore. Expoziția de pictură a elevilor școlii de artă condusă de Karl Robert Perko, a dat startul, fiind urmată de o piesă jucată de trupa de teatru “Thaliamar”, coordonată de Aura Mircea.

Publicul a mai fost încântat de Corul de copii “Callatis”, care, sub bagheta dirijorală a profesorului Traian Broască a cucerit, de-a lungul timpului, numeroase premii în țară și peste hotare. Seara a fost încheiată cu o prezentare a Asociației “Ia de la malul mării”, care ne-a amintit de tradițiile noastre naționale”.


Mangalia News, 13.06.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply