Campionatul Național de Kick-Boxing – Constanța, sâmbătă, 12.06.2021

0
1548

farmec.ro
carturesti.ro%20

FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE ARTE MARŢIALE DE CONTACT,

C.S. „MAREA NEAGRĂ” CONSTANŢA.

Sîmbătă 12.06.2021, la Sala de Jocuri Sportive şi la Sala de Box, din Complexul „Tomis”, str. Flămînda, din Constanţa, între orele 10.00-17.00, se vor desfăşura Campionatul Naţional de Kick-Boxing la proble de Tatami (Kick-Light, Light-Contact şi) și Cupa României la K1, pe Regulamentul WAKO.

Campionatul este organizat de Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact, preşedinte profesor Dumitru Mocănaşu, arbitru mondial de Kick-Boxing WAKO.

La campionat şi-au anunţat participarea cei mai buni 210 sportivi, din 25 de cluburi din toată ţara, care vor concura la una sau mai multe probe.

Campionatul se va desfăşura cu respectarea tuturor regulilor de protecţie sanitară, toţi sportivii, antrenorii şi oficialii vor fi testaţi şi intrarea în sălile de concurs se va face strict, pe baza regulilor impuse împotriva pandemiei Covid19.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Singura problemă este legată de faptul că nu vor fi primiţi spectatori în sală, ceea ce va face ca foarte mulţi iubitori ai acestui sport olimpic de contact, să fie obligaţi să urmărească de acasă, doar finalele, care vor fi transmise în direct, de la ora 15.00-17.00, la postul de televiziune Dotto Tv.

Campionatul este organizat cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Constanţa, director Mariana Solomon şi al S.C. „Urban Legends” Constanţa, director Mihai Isop.

Sportivii campioni, vor forma lotul naţional de Kick-Boxing şi vor participa la campionatele europene şi mondiale, avînd în vedere faptul că din anul 2019, nu au mai participat la aceste campionate.

PREŞEDINTE,
IORDĂNOAIA FLORIN.


Mangalia News, 10.06.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply