AGA SN 2 Mai SA Mangalia a ales administratorii provizorii și a stabilit indemnizația acestora

0
1293

Potrivit unui Raport curent postat, vineri, pe Bursa de Valori București, conducerea Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia anunță că, în Adunarea Generală din 3 iunie, anul curent, s-a aprobat alegerea administratorilor provizorii, conform Ordinului ministrului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, nr. 939/02.06.2021, a următoarelor persoane:

Peter A.M. Jansen,
– Madeline Dalila Alexander și
Adrian Ionut Zainea.

Tot conform aceleiași postări, se aduce la cunoștința acționarilor și a celor interesați că încetează mandatele de administrator provizoriu pentru Ionuț Cosmin Constantinescu, Iulian Drăgoi și Valerica Maitan.

Totodată s-a stabilit durata mandatelor administratorilor provizorii, care va fi de patru luni, începând cu data de 09.06.2021 până la 09.10.2021, dar nu mai târziu de data desemnării administratorilor în condițiile O.U.G. nr. 109/2011, cu modificările și completările ulterioare, dacă procedura de selecție se va finaliza în interiorul acestui interval, sau pâna la data revocării din funcție.

De asemenea, s-a stabilit îndemnizația brută fixă lunară a administratorilor provizorii, care va fi cea stabilită prin Hotărârea A.G.A. din data de 28.09.2018, respectiv 3.500 lei.

Totodată se face precizarea că aceasta este unica forma de remunerație a administratorilor provizorii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Anunțul postat pe BVB este semnat de directorul general Romulus Dumitrana.

Despre Santierul Naval SA 2 Mai Mangalia

Continuarea, în ziuaconstanta.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply