Reîncep spectacolele la Herghelia Mangalia! Show-ul „Balaurul”, eveniment-spectacol cu cai, cavaleri, domnițe, efecte speciale și… Balaur!

0
2758

În stagiunea 2021, compania de teatru ecvestru „Basme cu Cai” revine la Hipodromul Mangalia cu spectacolul „Balaurul”, un show pentru copiii de la 3 la 70 de ani, cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri, domnițe și, bineînteles, cu BALAUR! 

Verde Împărat, împovărat de ani și de griji si zorit de balaurul care s-a aciuat in Împaratie, decide sa dea mana fiicei sale si cheile imparatiei aceluia care va castiga turnirul cavaleresc! Scenariul este unul educativ pentru copii, punand accent pe valoarea prieteniei i a colaborarii in fata adversităților, dar și pe beneficiile concurentei constructive sau pe egalitatea intre sexe”, a declarat, pentru Ediția de Sud, Valentin Vasilescu, directorul artistic al show-ului ecvestru.

Potrivit organizatorilor, reprezentatiile vor începe din 14 iunie, cu o saptamana de spectacole dedicate exclusiv grupurilor de copii scolari sau prescolari, parintii sau profesorii putand face rezervari la [email protected] sau la 0769838922.

Reprezentatiile sunt tinute la Herghelia Mangalia si sunt urmate, bineinteles, de o vizita a cailor din spectacol, dar și a pepinierei de pur sânge arabi gazduiți aici. Pentru aceste reprezentatii, compania ”Basme cu Cai”, prin colaboratorii săi, poate pune la dispozitie transportul, pentru a face accesibil accesul copiilor din întregul județ Constanța.

Incepând cu  25 Iunie,  până la finalul sezonului estival avem reprezentații deschise publicului larg ce se țin la Hipodromul Mangalia. Consultarea programului de reprezentatii în detaliu și achiziționarea de bilete se pot face la http://www.basmecucai.ro. Reprezentatiile se tin, bineinteles, cu respectarea tuturor normelor de securitate sanitară in vigoare, in locatie existand chiar posibilitatea să se facă teste rapide COVID19″, a mai spus Valentin Vasilescu.

Spectacolul implică actori, cascadori, păpușari, dar si un cal premiat pentru cascadorie in anul 2014. Numele lui este Levante si este un armasar andaluz in varsta de 14 ani. El va va delecta printre altele cu un „leșin” in timpul spectacolului, leșin din care nu il va putea trezi nimic cu exceptia aplauzelor publicului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Nu vrem sa va dezvaluim prea multe si sa stricam experienta, dar va vom mai spune ca veti avea o surpriza teribila la finalul spectacolului cand veti afla identitatea cavalerului negru”, conchide directorul spectacolului.

sursa: Editia de Sud.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply