Încă un pas pentru extinderea Ambulatoriului de la Spitalul Municipal Mangalia: investiție de peste 2 milioane de euro

0
994

Se întreprind pași importanți, în vederea realizării unei investiții extrem de necesare în municipiul Mangalia. Concret, este vorba despre extinderea Ambulatoriului Spitalului.  După ce Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a acordat aviz pozitiv în ceea ce privește etapa realizării studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții, în urmă cu câteva zile, administrația locală anunță atribuirea unui contract de prestare servicii în cadrul proiectului.

Pe site-ul de licitații se află postat anunțul de participare: ”Execuție lucrări în cadrul proiectului ”Extindere și dotare ambulatoriu, Spital Municipal Mangalia”. Amplasamentul va fi situat pe strada Emil Palade, la numărul 5.

Valoarea totală a proiectului este de 10.679.825,66 lei, iar perioada de implementare a acestuia este de 45 de luni de la data depunerii, respectiv 01.07.2018 — 30.03.2022, aceasta cuprinzând şi perioada activităţilor proiectului înainte de semnarea Contractului de finanţare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Potrivit anunțului se propune, execuție lucrări în cadrul proiectului “Extindere și dotare ambulatoriu, Spital Municipal Mangalia”, prin construirea unui corp nou de clădire cu funcțiunea de ambulatoriu, legat de clădirea existență a spitalului prin intermediul unui corp de legătură. Regim de înălțime: P+2E+Eth. Suprafața totală construită este de 1.731mp, iar suprafața totală desfășurată este de 10.262,80 mp. La sfârșitul contractului de execuție, toate lucrările trebuie sa fie realizate conform documentației de proiectare aprobate.

Investiția prevede extinderea ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Mangalia cu un corp de clădire nou, astfel încât să dețină o funcționalitate și cu nivel ridicat de finisare, conform cerințelor raportate la standardele actuale de confort, igienă și funcționalitate ale centrelor medicale moderne. Totodată, se vor achiziționa echipamente de uz medical specific dotării infrastructurii serviciilor de sănătate, noi și performante, care vor utila cabinetele și spațiile conexe ale ambulatoriului integrat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Loredana MIHAI, focuspress.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply