Clubul Rotary Mangalia a organizat Regatta Seanergya, în perioada 29-30 mai 2021. Fondurile obținute în urma Regattei vor fi direcționate către proiectul „Plajă și mare, pentru fiecare”, în vederea achiziționării unui scaun plutitor

0
851

Clubul Rotary Mangalia a organizat Regatta Seanergya, în perioada 29-30 mai 2021. Anul acesta, fondurile obținute în urma Regattei vor fi direcționate către proiectul „Plajă și mare, pentru fiecare”, scopul cursei fiind acela de a strânge resursele financiare necesare achiziționării unui scaun plutitor, pentru persoanele cu handicap locomotor. Competiția între veliere a avut un scop caritabil și reprezintă unul dintre proiectele de tradiție ale Clubului Rotary Mangalia.

Evenimentul este inclus în calendarul competiţional oficial al Federaţiei Române de Yachting. În cele două zile de concurs, plecarea și sosirea velierelor a avut loc din Life Harbour Marina Limanu.

Pentru donații și alte informații legate de acest proiect, vă rugăm să ne contactați la www.rotarymangalia.ro, pe pagina de FB a Clubului Rotary Mangalia. sau la nr. tel. 0728019979.


Mangalia News, 02.06.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply