CROSUL COPIILOR – LIMANU se REPROGRAMEAZĂ pentru duminică, 13 iunie 2021, datorită informărilor de cod portocaliu de vreme extremă pentru zilele următoare

0
1085

CROSUL COPIILOR – LIMANU.

CROSUL COPIILOR ediția a III-a, ce urma să aibă loc marți, 1 iunie, se REPROGRAMEAZĂ pentru duminică, 13 iunie 2021, datorită informărilor de cod portocaliu de vreme extremă pentru zilele următoare dar și a prognozelor asemănătoare pentru toată săptămâna curentă. Revenim cu detalii, cât de curând!

Nu uitaţi! Pentru fotografia de album a familiei din preţioasa zi de 1 IUNIE 2021, luaţi STARTUL cu noi! Şi dacă 1 Iunie este aproape, vă anunțăm că marți, 1 Iunie, dimineaţa, de la ora 9.00, va avea loc CROSUL COPIILOR, ediția a III-a 2021. Tot ceea ce trebuie să faceti este să aveti pregătite încălţămintea şi pantalonii de alergat, iar de restul de ocupăm noi! Crosul copiilor, concurs judetean, se află la a treia ediție, cu 600 de participanți de la 3 la 16 ani si pentru prima dată are o sectiune pentru copiii cu C.E.S.

Crosul va avea loc în parcul din comuna Limanu, pe strada Căminului, începând cu ora 9:00, pentru o doză matinală de sănătate și mișcare.

Chiar dacă acum fac primii pași spre practicarea unui sport, sau sunt deja obișnuiți cu efortul fizic, copiii se pot bucura de o competiție sportivă plină de zâmbete. Concursul se va desfășura pe un traseu stabilit anterior, respectând toate normele de circulație si protecție anti-COVID-19, inclusiv o Salvare si 3 asistenți medicali, pentru acordarea primului ajutor si 50 de voluntari care vor asigura monitorizare permanentă, iar la final, toți participanții vor fi așteptați cu cadouri și multe surprize.

Primii 3 copii pe categorii de vârstă, ajunși la linia de finish, vor fi premiați pe o scenă pregătită pentru performanțele lor, în fața tuturor celor prezenți la eveniment. Pentru detalii privind participarea la Crosul Copiilor, urmăriți pagina Școlii Gimnaziale Nr.1: www.scoalalimanu.ro.

Participanții vor primi pe 31.05.2021 un mesaj pe telefon cu numărul de concurs și ora de intrare in cursă. Proiectul beneficiază de finanțare din bugetul local. Scopul proiectului este promovarea unui stil de viață sănătos pentru copii. Mulțumim Consiliului local al comunei Limanu și domnului primar Daniel Georgescu.

SUCCES, PARTICIPANȚILOR!
Un program orientativ pe categorii de vârstă:
3-4 ani, ora 9:00
5-6 ani, ora 9:30
7-8 ani, ora 10:30
9-10 ani, ora 11:45
11-12 ani, ora 13:00
13-16 ani, ora 13:35
FAMILY RUN, 13:45.
Vă recomandăm să ajungeți cu 15 minute înainte de ora de START.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

(A transmis prof. Gela Ivașcu, director al Școlii Gimnaziale Nr.1, Limanu).


Mangalia News, 31.05.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply