Bosch caută peste 500 de angajați în România, după un an cu rezultate mai bune decât așteptările

0
755

Bosch caută peste 500 de angajați în România, după un an cu rezultate mai bune decât așteptările.

Grupul german Bosch, furnizor global de tehnologii şi servicii, vrea să angajeze peste 500 de persoane specializate în România și plănuiește o serie de extinderi, printre care și a campusului software, după un an de pandemie cu rezultate mai bune decât așteptările.

Bosch a încheiat anul fiscal 2020 cu vânzări consolidate în valoare de aproape 2,2 miliarde de lei (448 de milioane de euro) în România, în creştere de aproximativ trei procente în comparaţie cu anul precedent.

„Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a încheiat anul fiscal 2020 cu vânzări consolidate în valoare de aproape 2,2 miliarde de lei (448 de milioane de euro), în România, înregistrând astfel o creştere de aproximativ trei procente în comparaţie cu anul precedent. Vânzările totale nete, de 6,8 miliarde de lei (1,4 miliarde de euro), inclusiv vânzările companiilor neconsolidate şi livrările interne către companii afiliate, au rămas la un nivel similar cu cel al anului anterior”, anunţă grupul, citat de News.ro.

Mihai Boldijar, reprezentantul Grupului Bosch în România, afirmă că Grupul Bosch în România a obţinut rezultate financiare notabile, în ciuda efectelor pandemiei de coronavirus şi a scăderii producţiei în domeniul auto.

„De fapt, am avut rezultate mai bune decât ne aşteptam iniţial. În pofida mediului de piaţă provocator, prognoza noastră pentru anul fiscal curent în România rămâne pozitivă”, a spus Boldijar.

Numărul angajaţilor Bosch din România a ajuns la aproximativ 8.160, la 31 decembrie 2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Bosch a investit în România aproximativ 487 de milioane de lei (aproximativ 100 de milioane de euro) în anul 2020, în special pentru a continua dezvoltarea unităţilor de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi Blaj. Fabrica de componente auto electronice din Jucu, judeţul Cluj şi-a mărit capacitatea de producţie şi de depozitare, investind peste 85 de milioane de euro în 2020.

Compania caută angajați

Citiți continuarea pe economedia.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply