DOCUMENT Ministerul Economiei a publicat în transparență decizională Procedura de implementare a schemei de ajutor de stat pentru HoReCa

0
895

farmec.ro
carturesti.ro%20

Ministerul Economiei a publicat în transparență decizională Procedura de implementare a schemei de ajutor de stat pentru HoReCa.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a publicat în transparență decizională Procedura de implementare a schemei de ajutor de stat instituită prin Ordonanţa de urgenţă nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentaţiei publice și organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19.

Schema de ajutor de stat are ca scop acordarea de sprijin financiar din fonduri publice naționale și/sau din fonduri externe pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentației publice și organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei COVID 19.

Procedura publicată detaliază implementarea schemei, iar acordarea ajutoarelor de stat se va face numai cu respectarea criteriilor privind ajutorul de stat prevăzute de Cadrul temporar pentru măsuri de ajutor de stat de sprijinire a economiei în contextul pandemiei de COVID-19 cu modificările şi completările ulterioare. Schema se aplică pe întreg teritoriul Romaniei, în toate cele 8 regiuni de dezvoltare.

Procedura de implementare a schemei de ajutor de stat instituită prin Ordonanţa de urgenţă nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentaţiei publice și organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19 – Varianta finala. (24 Mai 2021).

Procedura HORECA 24.05.2021.

Propunerile, sugestiile şi opiniile privind proiectul de act normativ se primesc in termen de 10 zile de la data publicării la adresa de e-mail: [email protected]

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 25.05.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply