TROFEUL SUPER RALLY MANGALIA 2021. PROGRAMUL competiției automobilistice

0
1086

farmec.ro
carturesti.ro%20

TROFEUL SUPER RALLY MANGALIA 2021. PROGRAMUL competiției automobilistice.

Astăzi și mâine, la Mangalia, se desfășoară prima etapă a Campionatului național de Super Rally. Vineri, 21 mai, începînd cu ora 19.30, în Portul Turistic, va avea loc startul festiv și prezentarea piloților, iar sâmbătă, la ora 9.00, se va da startul competiției, care va dura până la ora 17.30.

Pentru buna desfășurare a competiției sportive, au fost luate măsurile de siguranță necesare, iar spectatorii sunt rugați să respecte toate indicațiile forțelor de ordine și pe cele ale organizatorilor, pentru a evita orice incident neplăcut.

De asemenea, vă reamintim că, în perimetrul delimitat de organizatori, circulația autoturismelor este strict interzisă, astfel încât vă recomandăm să vă parcați mașinile în afara zonei de concurs, dacă aveți nevoie să circulati în zilele de 21 și 22 mai.

Trofeul Mangalia Super Rally 2021 aduce la start piloți din diferite discipline motorsport. De la trasee de viteză în coastă, probe speciale de raliu și alte lupte contra timp, pe linia de start vom avea atât piloți autohtoni, cât și piloți străini.

Emil Ghinea se află în avantaj, deoarece etapa aceasta are loc la el acasă. Emil promite să ofere spectacol la clasa 4B, alături de monoposturile pilotate de Mihai Leu, Dani Otil, Jerome France și Dode Andronache. Evgeni Yankov confirmă prezenţa cu un Subaru Impreza al clasei 4B, în timp ce reprezentantul clasei 3B va fi nimeni altul decât Campionul Super Rally 2019, Costel Cășuneanu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Campionul la Viteză în Coastă, Lucian Răduţ îşi anunţă candidatura pentru titlul de campion al clasei 3A, unde se va confrunta cu maeştrii din Campionatul Naţional de Raliuri, Vali Porcisteanu și Dragoș Dinu. Nici la clasa 1A nu va fi prea ușor: Vlad Cosma va purta o luptă aprigă cu Daniel Turzai, Sandor Domokos şi Bogdan Duma, în timp ce Dacian Dicu şi Adrian Lasai vor fi reprezentanţi ai mărcii româneşti Dacia.

Ionut Moisii și Danny Ungur își vor purta lupta pentru titlul clasei 1B, în timp ce pentru primul loc la clasa 2A se vor duela piloții Emil Boros și Sorin Jurcă, cu experiență în Super Rally încă din primul an. Printre cei anunțați trebuie neapărat să îi amintim și pe Ciprian Lupu, prezent cu un Mini Cooper Electric și Valentin Nemțanu, reprezentant al clasei Dacia Revival.


Mangalia News, 21.05.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply