Sportivele Voiculescu. Două surori şi o verişoară | Trei luptătoare de la CS Poseidon Limanu 2 Mai vor concura la Campionatul European

0
482
farmec.ro%20-%20Livr%u0103m%20frumuse%u021Be%21
  • Diana, Delia şi Alexandra Voiculescu sunt antrenate la club de Cornelius Dorian Trucmel și de Alina Ivan.

CS Poseidon Limanu 2 Mai va avea trei reprezentante la Campionatul European Under-15 şi la cel de cadeţi la lupte, ambele întreceri urmând a se desfăşura în Bulgaria.

La întrecerea continentală U-15, care va fi găzduită de Sofia, între 27 şi 30 mai, va participa Diana Voiculescu, iar la competiţia rezervată cadeţilor, care se va desfăşura în intervalul 14 – 20 iunie, la Samokov, vor concura Delia Voiculescu şi Alexandra Voiculescu. Cele trei sunt rude, Diana şi Delia – surori, iar Alexandra – verişoară cu ele. În lumina rezultatelor deosebite din ultima perioadă şi a pregătirii bune pe care o au, cele trei luptătoare sunt creditate cu şanse la performanţe deosebite şi la Euro. Diana, Delia şi Alexandra sunt antrenate la club de Cornelius Dorian Trucmel și de Alina Ivan. La Campionatul Naţional Under-15, Diana a ocupat locul întâi, iar la turneul internaţional de cadeţi Delia şi Alexandra au obţinut şi ele aurul, la capătul unor evoluţii foarte bune, ambele terminând fiecare meci prin superioritate tehnică.

Senzaţii unice, la intonarea imnului

La turneul internaţional de cadeţi, organizat în fiecare an de Federaţia Română de Lupte, România s-a clasat pe locul întâi între naţiuni la lupte feminine. „În calitate de Preşedinte al Asociației Județene de Lupte Constanța, vă mulţumesc pentru lupta voastră zilnică, mai ales celor care vă sacrificați timpul şi tinerețea, stând la lotul național, dar rezultatele sunt pe măsură, iar senzațiile unice la intonarea imnului compensează toată munca voastră. Vă mulțumesc şi împreună vom scrie istoria luptelor. Viața este o luptă, deci… luptă! Numai împreună vom reuşi”, a fost mesajul lui Vasile Vicol, preşedintele AJL Constanţa adresat tuturor luptătorilor constănţeni.

Sursa: ziuaconstanta.ro. Autor: Marian BOCAI. Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Poseidon). Mangalia News, 21.05.2021.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply