O Vamă frumoasă este și o Vamă curată! APEL adresat turiștilor care vizitează Vama Veche: Vă rugăm, lăsați locul așa cum l-ați găsit: CURAT!

0
1166

farmec.ro
carturesti.ro%20

O Vamă frumoasă este și o Vamă curată! APEL adresat turiștilor care vizitează Vama Veche: Vă rugăm, lăsați locul așa cum l-ați găsit: CURAT!

”Este vineri și, din această seară, ne așteptăm ca Vama Veche să fie, din nou, atracția litoralului românesc. Ne bucură interesul turiștilor și faptul că sezonul a debutat mai repede pentru mica noastră localitate. Facem însă un apel la turiști să nu uite acasă… educația și simțul civic. Vama Veche este un simbol al non-conformismului, dar acest lucru nu trebuie confundat cu o lipsă totală de maniere.

S-au schimbat generații, dar respectul și dragostea pentru acest loc s-a transmis. Acum, libertatea din Vamă este tradusă și înțeleasă în mod eronat! Devastarea spațiilor publice, tonele de deșeuri de pe plajă sau încălcarea unor restricții impuse la nivel național nu intră în categoria unor acțiuni prin care se demonstrează aprecierea pentru Vama Veche.

Ne bucură faptul că vreti să ascultați marea noaptea, iar plaja este, din nou, locul de întâlnire al tinerilor. Dar, vă rugăm, lăsați locul așa cum l-ați găsit: curat! Există coșuri de gunoi, tomberoane precum și containere pentru o colectare selectivă a deșeurilor. O Vamă frumoasă înseamnă și o Vamă curată!

Primăria asigură serviciile de salubrizare, însă volumul de gunoi lăsat pe plajă este uriaș și nici nu face cinste turistului care iubește și respectă Vama Veche!

Distracție plăcută să aveți și nu uitati: o Vamă frumoasă este și o Vamă curată!

Mulțumim anticipat celor care vor da dovadă de civilizație și nu vor considera plaja din Vama Veche un tomberon public!”

Daniel Gheorghe Georgescu – primar Vama Veche, comuna Limanu.


Mangalia News, 21.05.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply