Legiunea Regală Britanică (R.B.L.) a aniversat 100 de ani de existenţă

0
471
farmec.ro%20-%20Livr%u0103m%20frumuse%u021Be%21

Legiunea Regală Britanică a aniversat 100 de ani de existenţă.

Pe data de 15 mai a.c., Legiunea Regală Britanică (R.B.L.) a sărbătorit 100 de ani de la înfiinţarea ei, în 1921. Legiunea Regală Britanică este o organizaţie de binefacere care oferă sprijin şi ajutor celor care au servit în cadrul armatei britanice şi familiilor lor.

La orele 9.00., la Londra a avut loc o ceremonie specială de depunere de coroane la memorialul Cenotaf pentru a marca Centenarul Legiunii, cu participarea preşedintelui naţional al R.B.L. lt. gen. (retd) James Bashall şi reprezentanţi ai Marinei Regale, Armatei Britanice, Forţelor Aeriene Regale Britanice şi a Marinei Comerciale.

A.S.R. Prinţul Charles, membru al Legiunii, a transmis, cu ocazia sărbătoririi Centenarului, un mesaj video prin care a apreciat dedicarea şi munca depusă în slujba veteranilor şi a comunităţii forţelor armate şi a urat un ”La mulţi ani” foarte special şi fericit, tuturor celor de la Legiunea Regală Britanică.

În întreg Regatul Unit, dar şi în alte ţări, branşele Legiunii au organizat depuneri de coroane şi activităţi de sărbătorire a Centenarului.

Corespondent: Ion-Marius Tatomir, Londra.


Mangalia Nes, 20.05.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply