ANTRENAT DE MAJORAT – Seminar online organizat de Liceul Tehnologic “Ion Bănescu” din Mangalia

0
867

farmec.ro
carturesti.ro%20

Joi, 13 mai 2021, la Liceul Tehnologic “Ion Bănescu” din Mangalia, s-a desfășurat întâlnirea informală moderată de domnul dr. psihiatru Cristian Andrei, psihoterapeut, trainer, autor de cărți. Grupul-țintă a fost format din 70 de adolescenți din clasele a XI-a și a XII-a liceu și școală profesională. Au participat, de asemenea, cadre didactice din școală (director Barabaș Virginica, director adjunct Vasilescu Roxana, prof. consilier școlar Băiașu Alina, prof. diriginți: Țicu M., Ocunschi L., Șargu R., Oprea F., Ștefan M.), precum și membri ai echipei asociației partenere, majoritatea psihologi.

Activitatea face parte din proiectul  „Antrenat de majorat” – ediția online 2020-2021, dezvoltat de Asociația Joc Responsabil din București, reprezentată de directorul executiv, domnul Ovidiu Iosif.

Seminarul susținut pe platforma Zoom s-a derulat sub forma unor discuții interactive, unde Dr. Cristian Andrei le-a povestit liceenilor care se apropie de vârsta majoratului despre modul în care adolescenții trebuie să se poziționeze în raport cu valoarea și câștigarea banilor, despre deciziile de viață și consecințe. Elevii au fost stimulați să pună întrebări și să dezbată împreună cu Dr. Cristian Andrei temele abordate în cadrul întâlnirii.

Director, prof. Barabaș Virginica,
Consilier de imagine, prof. Șemședin Daniela.


Mangalia News, 19.05.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply