TROFEUL SUPER RALLY MANGALIA 2021 va avea loc în zilele de 21-22 mai

0
1915

TROFEUL SUPER RALLY MANGALIA 2021: În perioada 21-22 mai, va avea loc, la Mangalia, prima etapă a campionatului național de Super Rally.

Din cauza restricțiilor încă în vigoare, ediția din acest an se va desfășura, fără zone amenajate pentru spectatori, motiv pentru care vă rugăm să respectați indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine, în cazul în care vă veți afla pe tronsonul circuitului, în timpul cursei.

ATENTIE: Pe toată durata competiției, posesorii de autoturisme nu își vor putea scoate mașinile din perimetrul cuprins în interiorul circuitului. De aceea, vă rog să le parcați în exteriorul traseului stabilit de organizatori, dacă veți avea nevoie să vă deplasați cu autoturismul. Circuitul va fi marcat cu o zi înainte de cursă. Până la data competiției, voi reveni cu acest mesaj de informare și cu alte detalii primite de la organizatori.

Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS): Prima etapă a Campionatului National de Super Rally este planificată a avea loc la Mangalia, în perioada 21 – 22 Mai 2021. Mai multe detalii vor fi anunțate pe pagina  https://fras.ro/sport/super-rally/


Mangalia News, 14.05.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply