Polaris M Holding – CONSTANȚA colectează deșeuri de ambalaje și deșeuri industriale de la societăți comerciale și instituții publice

0
470
farmec.ro%20-%20Livr%u0103m%20frumuse%u021Be%21

Persoanele juridice au acum posibilitatea de a încheia, cu titlu GRATUIT, un protocol de colaborare cu Polaris M Holding, în vederea gestionării, colectării, reciclării și valorificării deșeurilor din ambalaje și a celor industriale reciclabile.

Fiecare societate comercială sau instituție publică primește gratuit de la Polaris saci de plastic pentru precolectarea deșeurilor reciclabile, de capacitati diferite, în funcție de cantitate generată. La ridicarea sacilor de plastic, persoanele juridice vor primi alți saci de plastic.

Unde închei protocolul?

La departament Comercial – str. Ștefan cel Mare, nr. 128 – zona ICIL (lângă BRD, vizavi de Kaufland), telefon: 0241 545 596.
Dacă societatea deține mai multe puncte de lucru, protocolul se va încheia cu fiecare punct de lucru, în parte.

Ce se întâmplă cu deșeurile, după colectare? 

După colectare, deșeurile sunt transportate la stația de sortare, unde sunt supuse procesului de resortare, balotare, granulare, valorificare și producție.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ce deșeuri se colectează? 

Material reciclabil din: hârtie, carton, diverse materiale plastice, aluminiu, ambalaje metalice, ambalaje de lemn, ambalaje de sticlă etc.


Mangalia News, 17.05.2021.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply