Peste 100 de persoane, vaccinate la Centrul mobil din 2 Mai. Primarul Daniel Georgescu: “Caravana va fi extinsă. În final, credem că totul va fi bine”

0
990

Peste 100 de oameni au făcut duminică un pas spre o comunitate fără restricții. Este numărul de persoane care s-au vaccinat la Centrul mobil din localitatea 2 Mai. Cu această ocazie, primarul localităţii Limanu, de care aparţine 2 Mai, a transmis un mesaj celor care s-au vaccinat şi cadrelor medicale.

”Mulțumesc tuturor celor care si-au facut vaccinul la Centrul mobil din 2 Mai, dar si echipelor de medici care au fost alături de noi. Stim că mai există oameni care vor să îsi facă vaccinul, dar nu au reusit să se programeze pentru astăzi. Prin urmare, extindem caravana mobilă pentru vaccinare si săptămâna viitoare. Echipele mobile de medici vor fi din nou la noi în comună – vineri, 21 mai, la Limanu si duminică, 23 mai, la 2 Mai!
Vaccinul va fi tot Pfizer, iar cei interesați îsi pot face programare telefonic la 0749205437 – Compartiment Asistență Socială – Primăria Limanu! Solicitarile vor fi înregistrate până joi, 20 mai, la ora 12.00. Suntem puternici, pentru că suntem uniți! Si trebuie să credem că, în final, totul va fi bine!”

Daniel Gheorghe Georgescu – primar comuna Limanu.


Mangalia News, 17.05.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply