Arde un apartament în Mangalia! UPDATE

0
725

farmec.ro
carturesti.ro%20

Știrea inițială: Pompierii I.S.U. Dobrogea intervin pentru stingerea unui incendiu dintr-un apartament din Mangalia. Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitate să intervină în sudul litoralului.

Într-un apartament de la etajul II al blocului 6, de pe strada Vasile Alecsandri din Mangalia, a izbucnit un incendiu și iese fum dens din imobil.

UPDATE. Se intervine cu două mașini de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor. La fața locului se mai deplasează o ambulanță S.A.J.

O persoană a fost evacuată din apartament, după ce paramedicii, împreună cu polițiștii, au spart ușa. Bărbatul, în vârstă de 93 de ani, a fost preluat de SMURD B și transportat la Spitalul Județean Constanța, cu arsuri de grad 2 pe o suprafata de aproximativ 30% a corpului și posibil arsuri de căile aeriene.

Incendiul a fost localizat în bucătărie, unde ardea o butelie. Din apartament au fost evacuate două butelii, inclusiv cea care ardea. Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 20mp.

Pompierii au evacuat patru persoane din apartamentele învecinate și mai mulți locatari s-au autoevacuat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Incendiul este lichidat, se asigură măsuri PSI la butelia care ardea. Se așteaptă echipa ENEL, pentru deconectarea blocului de la energia electrică. (V.I., focuspress.ro).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply