Luptătoarea Andreea Beatrice Ana din Mangalia s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo | Mesajul Alinei Vuc [VIDEO]

0
1428

Luptătoarea Andreea Beatrice Ana s-a calificat pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, la categoria 53 de kilograme, a anunţat Federaţia Română de Lupte.

Ce performanţă superbă pentru România şi pentru mezina Lotului de Senioare, Andreea, care măreşte delegaţia olimpică cu încă o luptătoare! Andreea Beatrice Ana (53 kg) a învins-o pe sportiva din Canada, în semifinale, după un meci de foc, cu scorul de 4-2. Pentru Ana Andreea va fi prima participare la o ediţie a Jocurilor Olimpice! Felicitări antrenorilor Nikolai Stoianov, Adina Popescu si staff-ului Adriana Limona (Medic), Beatrice Oancea (Maseur), precum şi tuturor celor care au contribuit la descoperirea şi formarea luptătoarei ce ne reprezintă cu mândrie! Luptele româneşti au arătat încă o dată de ce merită să fie la loc de cinste!“, este mesajul postat pe pagina de facebook a Federaţiei Române de Lupte.

Andreea Beatrice Ana e originară din Mangalia, unde a început şi a crescut în acest sport, fiind descoperită şi pregătită pe plan local de antrenorul Marian Oancea. În prezent, luptătoarea e legitimată la CSA Steaua Bucureşti.

Alina Vuc transmite un mesaj luptătorilor!
Calificată deja la Jocurile Olimpice de la Tokyo, împreună cu Albert Saritov, vicecampioana Mondială Alina Vuc așteaptă cu nerăbdare semifinala colegei sale, Ana Andreea, din această seară! Hai, România!


Mangalia News, 08.05.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply