Suntem codașii Europei la citit | VIDEO cu scriitorul Lucian Ciuchiță

0
785

Lucian Ciuchiță: ”Vă trimit pe această cale cele mai frumoase gânduri si vă urez un Paște fericit! Vă mulțumesc mult pentru minunata colaborare. Tocmai am primit și un link de la TVR Cluj, unde, de la minutul 1, îmi exprim o părere sinceră despre situația dezastruoasă în care ne aflăm… Suntem codașii Europei la citit…”.

TVR Cluj: Un român citește mai puțin de cinci minute pe zi, iar în cel mai fericit caz, o carte pe an. Scriitorii români se gândesc la campanii pentru promovarea cititului în rândul tinerilor. Nici autoritățile nu rămân nepăsătoare. Deputatul Sebastian Burduja a iniţiat o campanie de suflet – Dă o carte mai departe şi vrea să treacă la nivelul următor. El a iniţiat un proiect de lege pentru instituirea Zilei naţionale a Lecturii. Acum proiectul său a ajuns deja pe masa Senatului României.

MN: Jurnalist, poet, romancier, filosof și scenarist român redutabil, Lucian Ciuchiță este prezent și în paginile cotidianului online Mangalia News. Volumele ce poartă semnătura maestrului Lucian Ciuchiță pot fi procurate și de AICI.


Mangalia News, 05.05.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply