Căminul Cultural din localitatea 2 Mai va fi dotat cu mobilier nou

0
1436

Administrația locală din Limanu a demarat o achiziție publică prin care își dorește un contract de furnizare de mobilier pentru obiectivul de investiții „Renovare, modernizare si dotare Cămin Cultural, localitatea 2 Mai”. Proiectul vizează reabilitarea prin lucrări ample a Căminului cultural. Proiectul include achiziționarea unor dotări care să asigure condițiile tehnice necesare organizării periodice a unor evenimente, atât la nivel local, cât și județean.

Căminul Cultural din localitatea 2 Mai este o instituție înființată în scopul propagării culturii în spațiul rural al comunei Limanu, găzduind evenimente culturale şi sociale, de-a lungul timpului, însă din cauza degradării accentuate a imobilului, nu s-au putut derula decât activități restrânse. Renovarea totală şi modernizarea imobilului a fost posibilă prin atragerea unei finanțări prin PNDR.

Rezultatul acestei investitii va fi întărirea rolului activităților culturale în satul 2 Mai, transformând Căminul Cultural în adevărat centru comunitar de acces la informaţie, cultură şi coeziune socială, cu atât mai mult cu cât trebuie luat în considerare potențialul turistic deosebit de atractiv al satului 2 Mai. În acest context, Primăria comunei Limanu își propune o serie de lucrări de renovare și modernizare care să asigure condiții necesare derulării unor activități în vederea punerii în valoare a patrimoniului cultural din zonă. Suplimentar, proiectul include achiziționarea unor dotări specifice pentru Căminul cultural, dotări care să asigure condiții tehnice necesare organizării periodice a unor evenimente, atât ia nivel local cât și la nivel județean, evertimente ce urmează a fi derulate conform unor planificări riguroase ce vor fi prelucrate ulterior implementării proiectului.

Valoarea estimată a proiectului, fără TVA este de 174.443,53 de lei. Cei interesați să obțină acest contract pot depune oferte de preț prin platforma SEAP, până la data de 4 mai 2021.

Mihaela GIUGLEA, focuspress.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 30.04.2021. (foto: arhiva Mangalia News).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply