Pe 1 Mai deschidem sezonul estival în Vamă, într-un mod responsabil și asumat

0
997

Vama Veche este un loc recunoscut pentru nonconformismul său și pentru petrecerile care țineau până dimineață. Și mai ales de 1 Mai, când se deschidea oficial sezonul estival! Anul acesta este o excepție!

Nu vor exista petreceri până la răsărit și nici beach baruri sau restaurante deschise după ora 22.00!

De 1 Mai, vom fi, la fel ca anul trecut, o destinație model pentru tot litoralul românesc.
Muzica în baruri va avea un nivel redus, în toate locațiile mari se vor respecta regulile, iar activitatea economică va fi oprită la ora 22.00.

Ne dorim ca și turiștii să înțeleagă cât este de important să respectăm cu toții regulile! Vrem să evităm situația în care comunitatea din Vamă se aliniază cerințelor, însă vizitatorii nu renunță la petreceri și distracții nocturne și ne transformă toate eforturile într-un exemplu negativ.

Să spunem că de acest 1 Mai depinde întregul sezon estival. Și este nevoie de noi toți – autorități, agenți economici și turiști – să fim uniți și responsabili, pentru a avea o vară cât mai relaxată din punct de vedere al restricțiilor. Mulțumesc anticipat tuturor celor care respectă acest loc și care vor petrece acest 1 Mai în Vamă, dar într-un mod responsabil și asumat!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Daniel Gheorghe Georgescu – primar comuna Limanu.


Mangalia News, 28.04.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply