Daniel Dines, CEO UiPath: Suntem produsul învățământului comunist. Nu am făcut bani pentru mașini scumpe și vile în Pipera sau pentru a merge în cluburi la distracție. Marea problemă a românilor este că nu gândesc global

0
1106

farmec.ro
carturesti.ro%20

Acțiunile UiPath vor fi listate la bursa americană NASDAQ în următorii 2-3 ani, anunța, în urmă cu 3 ani, Daniel Dines, co-fondatorul și directorul general al companiei. Ieri, UiPath, primul unicorn românesc, a reușit să vândă acțiuni peste intervalul de preț țintit cu ocazia Ofertei sale Publice Inițiale (IPO) derulată la Bursa de la New York, operațiune în cadrul căreia a strâns 1,34 miliarde de dolari, la o evaluare de 29 miliarde dolari, iar Daniel Dines, conform calculelor Profit.ro, a obținut peste 77 milioane dolari din vânzarea de acțiuni UiPath, urmând să controleze 21,4% din companie, și prin intermediul soției, cu 88% din drepturile de vot, în una dintre cele mai mari IPO ale unei firme software pe bursa din SUA.

“Obiectivul nostru este să listăm acțiunile UiPath pe NASDAQ în următorii 2-3 ani. Am construit o tehnologie inovativă și acționăm într-o piață imensă, de ordinul zecilor de miliarde de euro. Putem deveni cea mai mare companie tech din Estul Europei din următorii ani”, spunea Dines, într-o conferință de presă.

Continuarea, pe profit.ro

Citiți și:



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply