Ziua veteranilor de război și Paștele Ortodox sunt două evenimente importante pentru Asociația Militarilor Veterani din Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne

0
863
farmec.ro%20-%20Livr%u0103m%20frumuse%u021Be%21

Ziua veteranilor de război și Paștele Ortodox sunt două evenimente importante pentru Asociația Militarilor Veterani din Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne.

În acest contest, am vizitat veteranii de război, pentru a le duce câteva produse. Vârsta înaintată a veteranilor noștri nu înseamnă decât trecutul plin de amintiri și experiența câmpului de luptă!

Această activitate s-a datorat partenerilor de la Banca pentru alimente Constanta și marchează începutul campaniei de colectare de produse alimentare din donații. Campania se desfășoară în magazinele Lidl Romania, până în data de 16 mai, iar cu produsele strânse vom continua să aducem bucurie în sufletele oamenilor! Se pot dona produse alimentare in cutia amplasată după casele de marcat, iar noi, vom avea grijă ca acestea să ajungă unde trebuie! Au fost prezenți veterani militari din Ministerul de Interne și Ministerul Apărării Naționale, secondați de Poliția Locală Constanța.

#IMPREUNA_SUSTINEM_VETERANII!


Mangalia News, 23.04.2021. (A transmis Cristi Crăciun, președintele AMVVD Constanța).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply