Federația Română de Rugby a organizat, zilele trecute, o întâlnire la Mangalia, pentru relansarea rugby-ului la nivelul municipiului

0
719

farmec.ro
carturesti.ro%20

”Federația Română de Rugby a organizat, zilele trecute, o întâlnire la Mangalia, cu scopul de a găsi împreună soluții pentru relansarea rugby-ului la nivelul municipiului.

Ca prim pas, am stabilit organizarea unui curs de rugby pentru instruirea profesorilor care doresc să se implice în acest proiect, un curs gratuit, pus la dispoziție de către FRR.

Vom continua cu promovarea acestui sport la nivelul școlilor, pentru a îndruma elevii doritori către clubul din Mangalia. Rugby-ul este mai mult decât un joc, este un sport bazat pe respect, disciplină, solidaritate și pasiune.

Mă bucur să văd că, în ciuda perioadei dificile pe care o traversăm cu toții, membrii FRR continuă să investească în dezvoltarea acestui sport și mai ales, în educarea copiilor. Exemplele de bune practici aplicate în alte localități care au dus la rezultate și performanță, ne arată că lucrurile bune se întâmplă datorită oamenilor dedicați, care pun pasiune în ceea ce fac”. (Eliza Cucu, Direcția Cultură și Sport Mangalia).


Mangalia News, 20.04.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply