Rătăciți în pandemie. Încotro o luăm? Părerea profesorului Dulcan despre învățământul online, despre rolul media și formarea tinerilor [VIDEO]

0
804

Prof. Dr. Dumitru Dulcan: […] „Nu mă simt confortabil cu masca. Dar astea sunt regulile și legea. Eu sunt un om civilizat și respect legea, câtă vreme nu se face abuz. Nu mă abuza și nu-mi pretinde ceea ce e dincolo de ceea ce eu, ca medic și ca om de cunoaștere științifică, știu că nu are rațiune. Deocamdată respect legile, dar vom vedea până când și până unde vom merge. S-ar putea ca mulți infractori să se ascundă după masca asta, și asta nimeni n-a gândit-o. Dacă nu poți să distingi pe cineva, poate să-ți facă orice rău. Omul se ascunde după mască!”

„Am spus și repet: a izola pe criteriul vârstei, pe care nu știu cum au luat-o, înseamnă să expunem acest segment uman la accidente trombo-embolice, depresive, psihic și psihologice. În acest timp, oamenii au făcut depresii, unii au încercat să se sinucidă. Consider că acesta e un abuz și ar trebui să găsească o soluție să nu se țină așa la infinit. Am auzit pe cineva spunând că nu sunt suficiente trei luni de izolare și să se facă trei ani. Aș fi întrebat-o dacă nu cumva e strănepoata cuiva, știm noi cine, care pe criterii rasiale a făcut niște rele in istoria asta. Cum să ții niște oameni bătrâni in izolare trei ani?” […].

Prof. dr. Dumitru Dulcan.


Mangalia News, 17.04.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply