Orostim, stimulentul bun pentru sistemul imunitar, fabricat de Institutul Cantacuzino [VIDEO]

0
897

Un supliment alimentar fabricat la Institutul Cantacuzino, care în trecut a fost integrat în categoria imunomodulatorilor, a primit revizii bune din partea mai multor pacienţi cu afecţiuni respiratorii şi ar urma să ajungă, odată cu creşterea capacităţii de producţie, disponibil pentru achiziţia online sau în farmacii.

Numele produsului este Orostim şi are o istorie interesantă. În trecut, Orostim era încadrat în categoria imunomodulatorilor, medicamente care reglează nivelul de anticorpi din organism. Astăzi, producătorul are voie să spună doar că este un supliment alimentar cu rol în buna funcţionare a sistemului imunitar.

Orostim a fost studiat încă din anii ’70 şi a ieşit pe piaţă în anii ’80 fiind considerat o alternativă sau chiar un succesor, sub formă de capsule, al mult mai cunoscutului Polidin.

Orostim, alternativa neinjectabilă, nedureroasă la Polidin

“Ştim că face bine. Avem un feedback bun din teren. Multe persoane care l-au luat ne-au spus că s-au vindecat de afecţiuni ale sistemului respirator”, spune dr. Cristian Uluitu, şeful secţiei Imunomodulatori de la Institutul Cantacuzino.

De altfel, numele Orostim are legătură cu afecţiunile respiratorii, particula ‘Oro’ semnificând afecţiunile ORL. Orostim se fabrică la Bucureşti, la Institutul Cantacuzino, dar în trecut, pe când era medicament, se fabrica şi la Iaşi. Încet, încet, s-au închis secţiile de producţie, din cauza normelor privind bunele practici de fabricaţie.

Cine poate lua Orostim şi de unde

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, inclusiv VIDEO, AICI.

Mai multe detalii despre OROSTIM, aici: cantacuzino.mapn.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply