Noi reguli de internare la Sanatoriul Balnear Mangalia | Documente necesare

0
2022

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia (SBRM) pune în aplicare noi măsuri de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, la internarea în unitatea balneară. Astfel, începând din 12 aprilie a.c., pe toată perioada incidenței crescute a cazurilor de infectare, internarea pacienților se va face doar pe baza prezentării unuia dintre următoarele documente:

  • dovadă de vaccinare;
  • adeverință de la medicul de familie/scrisoare medicală precum că pacientul a trecut prin boala Covid 19 în ultimele 6 luni;
  • test de anticorpi SARS-CoV-2, care să facă dovada imunității dobândite;
  • test de antigen sau PCR SARS-CoV-2 negativ.

“Pentru că acordăm un interes deosebit stării de sănătate a pacienților și ne dorim ca aceștia să beneficieze de serviciile oferite, în condiții de maximă siguranță sanitară, am implementat noi măsuri privind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2”, au declarat reprezentanții conducerii sanatoriului.

Persoanele interesate de tratament balnear, în perioada mai-septembrie, își pot face rezervare pe Secția Sanatorială, unde încă mai sunt locuri libere. Locurile cu gratuitate aferente anului 2021 au fost și ele ocupate în totalitate. Beneficiarii de legi speciale și persoanele încadrate în grad de handicap sunt îndrumate să depună documentele pentru internare începând cu luna ianuarie 2022, rezervările făcându-se în ordinea primirii cererilor.

Reprezentanții unității medicale mai spun că „plata serviciilor de cazare, masă și tratament se poate face atât cu tichete/vouchere de vacanță, cât și cu cardul de vacanță facilitându-se, în acest fel, accesul la tratamentele de recuperare oferite de sanatoriul nostru”.  În prezent, pentru intervalul mai-septembrie, SBRM a atins un grad de ocupare de 100% pe secțiile de spital, păstrându-și și anul acesta renumele câștigat prin furnizarea serviciilor medicale de înaltă calitate.


Mangalia News, 09.04.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply