Comunitatea românilor din Danemarca, împreună cu Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, sprijină învățământul din România!

0
877

Danemarca este a doua casă pentru mulți români, care trăiesc și muncesc aici. Comunitatea românilor din Danemarca înseamnă pentru noi, veteranii Armatei Române, sprijin, solidaritate și compasiune, atunci când se implică în dezvoltarea comunităților ce au nevoie de ajutor!

Liantul comunității românilor din Danemarca este doamna Surdu Ana Emanuela, care a contribuit la distribuirea, în școlile din România de mobilier școlar, mobilier de secretariat și componente de sisteme informatice! Donația s-a efectuat către Liceul “Carol I” Ostrov, unde au fost duse bănci școlare și scaune pentru o clasă întreagă.

La Școala cu clasele I-VIII Ion Corvin, din Comuna ION CORVIN, a fost dotată cancelaria cu scaune pentru cadrele didactice. Identificarea unităților școlare beneficiare s-a făcut împreună cu Inspectoratul Scolar Județean Constanța. Transportul bunurilor a fost posibil prin bunăvoința domnului Laurențiu Onică și SC Blavit Distribuitie Srl. Nu în ultimul rând, îi mulțumim domnului Baccela Adrian și AMVVD Galați! Tuturor celor ce au făcut posibilă această activitate le mulțumim! 🇷🇴🇷🇴🇷🇴 🙏 Vom continua!

Cristi Crăciun, președintele AMVVD Constanța.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply