”O mare de cunoştinţe”, cu o cunună de premii! | Școala GALA merge mai departe 

0
1181

farmec.ro
carturesti.ro%20

Școala GALA merge mai departe! Galactienii au participat la concursul județean de cultură generală ”O mare de cunoştinţe”, inclus în Calendarul activităţilor educative judeţene, care s-a desfăşurat online şi la care au participat 3 şcoli din Mangalia, 4 şcoli gimnaziale din judeţ, 3 licee din municipiul Constanţa şi 3 şcoli gimnaziale din ţară. Concursul a fost cu participare directă pe platforma Quizziz. Elevii claselor a VI-a, a VII-a și a VIII-a, au răspuns la întrebări de cultură generală (copiii au avut nevoie de cunostinte de matematica, fizica, chimie, istorie, lb romana si engleza).
În urma participării la Concursul județean ”O mare de cunostinte”, elevii de la Școala Gala au obținut următoarele rezultate:
La nivelul clasei a VI-a:
Lefter Maria Alexandra – Premiul I;
Dumitrașcu Maria Teodora- Premiul II;
La nivelul clasei a VII-a:
Cucinciuc Raul, Premiul al II-lea;
Bahrim George, Premiul al II-lea;
Zorlescu Manuel, Premiul al II-lea.

Tot sub coordonarea doamnei profesoare de Fizică, Valentina Mazăre, elevii școlii au participat la Olimpiada de Fizică, organizată de Societatea Romană de Fizică – etapa locală, desfășurată on-line în luna martie. Au obținut rezultate foarte frumoase, calificându-se la faza județeană, Oprea Robert si Stoica Ioana Teodora (clasa a VI-a), Bahrim George (clasa a VII-a).

Felicitări pentru rezultatele obținute si munca depusă, dragi elevi!
Felicitări, doamnei profesor îndrumător, Valentina MAZĂRE! Felicitări, Școala ”Gala Galaction” Mangalia!


Mangalia News, 07.04.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply