Poveștile Academiei – un serial în premieră, la Radio România Cultural!

0
692

farmec.ro

Cu ocazia împlinirii a 155 de ani de la înființarea Academiei Române, propunem un serial audio în premieră: POVEȘTILE ACADEMIEI ROMÂNE, în fiecare duminică, în cadrul emisiunii CU…MINTE DE WEEKEND, la Radio România Cultural!

Inițial ”Cu…minte de duminică”, devenită apoi ”Cu..minte de weekend”, emisiunea se difuzează pe postul Radio România Cultural din septembrie 2008, în fiecare sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00 – 12.00 şi este realizată de Andreea Ionescu.

Rubrica „Poveștile Academiei” din cadrul emisiunii este realizată de Mădălina Corina Diaconu și se va difuza în fiecare duminică, în jurul orei 11.

„Cu…minte de weekend” este o emisiune tip magazin, live, de divertisment cultural, ce-și propune ca printr-o formulă relaxată, ce  cuprinde diverse genuri publicistice (instantanee, reportaje, relatări de la fața locului, interviuri, concursuri etc) să informeze asupra vieții culturale în general și asupra celei de week-end în special. Astfel, propune: întoarceri la Biblioteca de acasă, Istorii pe scurt și restituiri obligatorii, Teatru și deopotrivă film, Arta în toate formele ei de manifestare, Muzee si expoziții, Gânduri, mărturii, amintiri.

link audio: https://www.radioromaniacultural.ro/audio-povestile-academiei-romane-i/

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 04.04.2021.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply