Dubai Marina – The future is here – FOTO Alex Brighilă

0
1449

Dubai rising from its veins – FOTO Alex Brighilă.

”Fotografia de peisaj urban mă captivează de câțiva ani, fie că este vorba despre orașe antice, cu clădiri care poartă pe ziduri secole sau milenii de istorie, sau orașe noi cu zgârie-nori, precum acesta. Am postat câteva imagini proaspete pe care urmăresc de multă vreme să le surprind și pe care am avut ocazia să le fotografiez în recenta mea vizită în Dubai.
Această imagine panoramică poate fi printată și pentru tablouri de mari dimensiuni. Pentru detalii, vă rog să îmi scrieți un mesaj privat”.

Fotografia la rezoluție mare poate fi vizualizată aici: https://500px.com/…/dubai-rising-from-its-veins-by-alex…

Alex Brighila – Dubai Marina

”După cum puteți observa, numărul luminilor aprinse în clădirile rezidențiale nu este atât de mare – mulți au plecat, optând pentru chirii mai ieftine ori s-au întors în țările natale, din cauza pandemiei.

Această imagine este o panoramă complexă alcătuită dintr-un total de 36 de cadre – 9 fotografii verticale a câte 4 expuneri fiecare – oferind un total de aproximativ 83 megapixeli, suficient pentru a fi tipărite tablouri cu dimensiuni de 1,5 m x 0,9 m de cea mai bună calitate, sau chiar mai mari. Dacă doriți print-uri, vă rog să-mi scrieți un mesaj privat”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Fotografia la o rezoluție mai bună se poate vedea la acest link: https://500px.com/…/dubai-marina-by-night-by-alex-brighila

Alex Brighilă – februarie – martie 2021, Dubai.


Mangalia News, 04.04.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply