Arca TV – Mentor, episodul 7 – Alexia Mirițescu [VIDEO]

0
1250

Arca TV – Mentor, episodul 7 – Alexia Mirițescu.

Arca TV: “Mentor” promovează inteligența românească, copiii români extraordinari și vă invită la un dialog între generații. Dl. Doctor Radu Dop și Dl. Prof. Dr. Florian Colceag în dialog cu Alexia Mirițescu, un copil genial, care a început să deseneze la vârsta de 3 ani și până în prezent a participat la 20 de expoziții de grup, iar în anul 2019 a avut prima ei expoziție personală de grafică și pictură. A obținut multe premii naționale și internaționale la concursuri de artă și este membră a Asociației iArt (International Artists) din 2018. În anul 2018 a publicat prima ei carte, “Grădinile Interzise”, pe care a lansat-o la Târgul de Carte Gaudeamus. A obținut multe premii naționale la concursuri de creație literară și scriere creativă și a publicat eseuri în reviste și site-uri literare. A început cursurile de pian la vârsta de 7 ani și până în prezent a obținut mai multe premii la diverse concursuri naționale de pian. Mai multe detalii despre realizările Alexiei – https://www.valorile-romaniei.ro/micuta-picasso.

Cine suntem, cum putem să protejăm copiii, cum și cât de mult trebuie să fim atenți la schimbările de comportament, cum ar trebui ajutați copiii să exploreze și să se descopere pe ei înșiși? Pot părinții să facă față provocărilor, cum ne putem ghida copiii către activități care hrănesc curiozitatea? Este plictiseala cel mai mare motor de schimbare al limitelor proprii? Cum abordăm problema plictiselii?

Răspunsurile Alexiei, ale Doctorului Radu Dop și ale Profesorului Florian Colceag vă vor ajuta să înțelegeți mai bine complexitatea lumii copiilor și a adolescenților. Cum va răspunde Alexia la întrebarea “Cu cine ai discuta despre viață, pe cine ai alege, un părinte care îți dă totul, telefoane, tablete, haine, sau un bunic care îți poate împărtăși experiența lui de viață și îți oferă învățături?”

Numai în ”Mentor”, sâmbătă 3 aprilie, la ora 19.00, ora României.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

facebook.com/Alexia-Miritescu-Art.

Mangalia News este partener media oficial în proiectul Arca TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, poate fi vizitată aici: https://bit.ly/2XCWXmq.


Mangalia News, 03.04.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply