171 puieţi de stejari, plantaţi de jandarmii constănțeni, de veteranii AMVVD Constanța și de elevii din Techirghiol [Foto/VIDEO]

0
1124

În acest an, pe 3 aprilie, se împlinesc 171 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Unul dintre proiectele prin care  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa celebrează acest moment îl constituie o activitate de plantare puieți pe raza localităților Techirghiol şi Hârşova, în cadrul campaniei  ”171 de stejari pentru România”, organizată de Jandarmeria Română la nivel național.

Astăzi, 02 aprilie, începând cu ora 08.30, peste 50 de jandarmi constănţeni au fost prezenţi pe raza localităţii Techirghiol pentru concretizarea acestui demers, urmând ca mâine, 03 aprilie, activitatea de plantare de puieţi să continue la Hârşova, cu alţi 171 de puieţi de stejar.

Oamenii legii, împreună cu domnul Coşa Silviu Iulian, prefect al judeţului Constanţa, elevi ai instituțiilor de învățământ din Techirghiol şi militari veterani au plantat astăzi 171 de puieţi de stejar, realizând că protejarea şi conservarea mediului înconjurător sunt primordiale pentru o dezvoltare armonioasă a naturii.

În cadrul activităţilor, elevii s-au familiarizat și au fost informaţi cu privire la istoricul, atribuţiile și misiunile specifice Jandarmeriei Române.

Sperăm că iniţiativa noastră s-a bucurat de interes şi va stimula implicarea copiilor în proiecte voluntare și sociale, iar deviza Jandarmeriei Române „Lege şi Ordine”, dar şi sloganul programulul extracurricular Şcoala Altfel„Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, să se regăsească mai târziu în atitudinea acestora faţă de lege şi societate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mulţumim pe această cale, autorităţilor publice locale, Direcţiei Silvice Constanţa, Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, precum şi Asociaţiei militarilor veterani AMVVD Sucursala Constanţa, pentru sprijinul acordat în vederea realizării acestui proiect!


Mangalia News, 02.04.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply