Mircea M. Ionescu – Ne-a învins, în premieră, și Armenia! La fotbal, nu la table!…

0
786

farmec.ro
carturesti.ro%20

 “SAVANTUL” PENIBILULUI!

…Ne-a învins, în premieră, și Armenia! La fotbal, nu la table!… După ce am reușit să revenim, spectaculos, de la 0-1 la 2-1! Dar Raiul era departe, Dumnezeu nu lasă, mereu, toți fariseii să ajungă acolo!

VINOVATUL, numai UNUL: CEL care, după vocea unor neica-nimeni ajunși fraudulos cu un pix sau microfon în mână, e…”SAVANTUL CARE VREA SĂ REINVENTEZE JOCUL OFENSIV”!?!… Numai că, dacă-i dai nas lui Rădoi, uită că, în fotbalul de performanță, TREBUIE SĂ AI ȘI O DEFENSIVĂ echilibrată, să gândești TACTICA ÎN FUNCȚIE DE ADVERSAR, dar și de leșinații tăi aleși, ceea ce ar fi putut învăța și la cursurile pentru Licența Pro, pe care, însă, nu a luat-o!?! La ce bun să se respecte legea (și) la FRF?!

… Îmi revine în memorie, în această noapte tristă, o întâlnire din redacția ziarului “Sportul”, în care marele IOAN CHIRILĂ îl tachina pe antrenorul Naționalei de atunci, Valentin Stănescu: “Dragă Tinele, marii antrenori se fac, în general, din fotbaliști care au jucat de la mijloc în sus”!…
… Valentin Stănescu a fost un portar de ținută!… Rădoi, un fundaș!?!
…SĂ VINĂ fostul atacant de elită MUTU, care a arătat ceva la Naționala de tineret!
…ȘI, NEAPĂRAT, să elibereze arena Habarnam Burleanu care, zice-se, ar conduce legat la ochi, diletant, fotbalul românesc!

Câte RUȘINI MAI SUNT NECESARE, încât să mai putem visa la participarea la un turneu final al Mondialului?!

Mircea M. Ionescu, 31.03.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply