Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia va fi reabilitat de CNI printr-un proiect în valoare de aproape 20 de milioane de euro

0
1249

farmec.ro
carturesti.ro%20

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia va fi reabilitat de CNI printr-un proiect în valoare de aproape 20 de milioane de euro.

Lucian Nichita: “După ce Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia a intrat în linie dreaptă pentru a fi reabilitat prin Compania Națională de Investiții. Este un proiect în valoare de aproape 20 de milioane de euro, inițiat în 2019 de echipa sanatoriului. Acesta constă în modernizarea și reabilitarea completă a clădirilor Pavilionului A, dotarea cu aparatură medicală și creșterea gradului de confort hotelier. În plus, va fi construită o nouă clădire, pentru a păstra numărul de locuri aprobat de Ministerul Sănătății. În ultimele 6 luni, de când sunt aici, proiectul a trecut prin câteva etape importante și în vederea realizării acestuia, m-am bucurat de susținerea colectivului unității sanitare, de implicarea totală a primarului Radu Cristian și de ajutorul reprezentanților ministerelor implicate”.


Mangalia News, 29.03.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply