EVENIMENT! Festivalul ‘POVESTIRI ISTORICE IN BENZI DESENATE’, lansat în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a României

0
435
farmec.ro%20-%20Livr%u0103m%20frumuse%u021Be%21

EVENIMENT! Se lansează Festivalul “POVESTIRI ISTORICE IN BENZI DESENATE”, în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a României.

Grajdeanu Mihai Ionut: Cu bucurie, vă anunțăm organizarea în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) a Festivalului “Povestiri istorice” în benzi desenate. Tema din acest an: Dacii și Romanii! Eveniment desfășurat sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO. Vă dăm întâlnire la copia Columnei lui Traian din incinta MNIR, de pe Calea Victoriei, în București, la începutul lunii iunie. Până atunci, vom anunța cu cine ne vom întâlni, ce filme vom vedea, ce albume de bandă desenată se vor lansa, ce ateliere de benzi desenate vom organiza… și multe alte surprize. Pentru a respecta restricțiile impuse de pandemie, activitătile sunt gândite atât pentru mediul ofline cât și pentru mediul online.

Grajdeanu Mihai Ionut: Vă multumim pentru interes. Zilele următoare vom reveni cu mai multe detalii. Cu siguranță, elevii vor găsi lucruri interesante de făcut la acest festival.


Mangalia News, 29.03.2021.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply