Rețete Coolturale cu Anca Mizumschi – Episodul 10 – Sorin Onișor, ”fotograful satului românesc” [VIDEO]

0
1101

Rețete Coolturale cu Anca Mizumschi – Episodul 10 – Sorin Onișor, ”fotograful satului românesc”.

Portretele lui au ceva din Grigorescu, peisajele lui sunt intersectate de o lumină fără sfârșit, a creat o școală, un alt mod de a face fotografie și mulți ucenici care bat satele românești, deși nu s-au născut acolo și nu mai au pe nimeni la țară. Sorin Onisor, un bănățean mutat în Bucovina, fotografiază oameni, strânge bani pentru ei, îi ajută cu tot ce poate, apoi îi fotografiază din nou, după mulți ani trăiți alături de ei. Despre Sfântul Deltei, țara de la țară și despre prietenie, foarte multă prietenie, într-o nouă ediție a emisiunii “Rețete coolturale” joi, 25 martie 2021, ora 20.00, ora României.

“Rețete coolturale” este un proiect Arca TV. Realizator: Anca Mizumschi. Producător: Lucian Blaga. https://www.facebook.com/retetecoolturale

Mangalia News este partener media oficial în proiectul Arca TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, poate fi vizitată aici: https://bit.ly/2XCWXmq. Emisiunile realizate de Anca Mizumschi pot fi vizionate și AICI.

MN: Cotidianul online Mangalia News a publicat cu mare drag mai multe pagini cu articole ce cuprind imagini foto/video realizate de Sorin Onișor, artistul timișorean al imaginii, cel supranumit ”fotograful satului românesc”, pe care le puteți viziona AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 25.03.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply