Grav accident rutier pe DN39, în dreptul stațiunii Neptun. Două persoane au decedat [Foto/VIDEO]

0
2863

farmec.ro
carturesti.ro%20

Grav accident rutier pe DN39, în dreptul stațiunii Neptun. Două persoane au decedat [Foto/VIDEO].

Un grav accident rutier a avut loc marți, 23 martie a.c., pe drumul E 87 (DN 39), în dreptul stațiunii Neptun.

Conform primelor date, două persoane au fost rănite, fiind încarcerate. La fața locului a fost solicitat elicopterul SMURD dar și două echipaje Saj B2. Două victime se află în stop cardio respirator, iar una este în stare conștientă.

Update: Două persoane au decedat, fiind vorba despre un bărbat și o femeie, iar un alt bărbat, cea de-a treia victimă, suferă de traumatism toracic și membru inferior, fiind preluat de elicopter și transportat la SCJU.

Istoricul negru al zonei: zeci de persoane au decedat în același loc

Zona în care s-a produs teribilul accident pare să fie una blestemată. Zeci de persoane au murit în accidente, din diferite motive. Începând din 2015 până în prezent, peste 10 persoane au decedat, după ce au fost implicate în accidente produse aproximativ în același loc.

Mai mult pe focuspress.ro, 23.03.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

UPDATE 2: Potrivit oamenilor legii, polițiștii rutieri au fost sesizați în jurul orei 11.00 cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în afara localității Mangalia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 85, respectiv 24 de ani.

Mai exact autoturismul Logan circula dinspre Mangalia spre Constanța, iar autoturismul Ford din sens opus, astfel s-a produs o coliziune frontală.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto în vârstă de 85 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 69 de ani. De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 24 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 20 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Mangalia News, 23.03.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply