”Tricouri din suflet” realizate de elevii clasei a VIII-a de la Scoala Gimnazială Nr.1 din Mangalia au fost licitate, iar suma rezultată din vânzarea lor a fost donată pentru persoane cu dizabilități

0
784

”Vă rugām să faceți cunoscută fapta bună a elevilor Scolii Gimnaziale Nr.1 din Mangalia.
Acestia au participat la o activitate de voluntariat prin care au strans 700 de lei ce vor fi donați Asociatiei ”Impreuna Pentru Viitor” din Constanța, sumă ce va contribui la achizitionarea scaunelor flotante pentru persoanele cu dizabilitati, in proiectul ”Mare si plajă pentru toti!”.

Elevii clasei a VIII-a, indrumati de doamna profesoara Stănică Ana Maria, diriginta acestei clase, au realizat cu multa dragoste 5 tricouri personalizate cu mesaje amuzante. Acestea au fost apoi licitate pe pagina de facebook ”Tricouri din suflet”, unde oamenii din comunitatea din care facem parte au contribuit la indeplinirea unui vis.

Elevii creatori au invatat cat este de important să se implice activ in viata comunitatii si cat de mult pot valora micile gesturi! Au dovedit astfel că oamenii mici cu suflete mari pot schimba destine! Adaug și cateva fotografii din cadrul activitatii cu care ne mandrim, in speranta ca ne veti ajuta să facem fapta publică, pentru a ne urma cat mai multi tineri”.


Mangalia News, 17.03.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply