O nouă gamă de proceduri, la Sanatoriul Balnear Mangalia

0
2265

O nouă gamă de proceduri, la Sanatoriul Balnear Mangalia.

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia este pregătit să funcționeze la capacitate maximă, după ce s-a adaptat condițiilor pandemice. Odată cu vaccinarea majorității personalului medical și adoptării în Consiliul de Administrație a tarifelor pentru anul 2021, unitatea balneară își reia activitatea complet, cu o nouă gamă de servicii și proceduri. Tarifele competitive, care încep de la 43 de lei/zi pe secțiile de spital și 108 lei/zi pe secția Sanatorială, reprezentând cazare, tratament și 3 mese/zi, atrag, zilnic, pacienți din toată țara. În această perioadă, solicitările pacienților sunt din ce în ce mai numeroase, pentru a primi cura de sănătate oferită de unitatea sanitară prin intermediul tratamentelor balneare și fizio-kineto-terapeutice.

“Rezultatele foarte bune obținute în recuperarea post-COVID – 19, dar și paleta largă a procedurilor de recuperare care au consacrat Sanatoriul Balnear din Mangalia a determinat creșterea numărului de solicitări din partea persoanelor care doresc ameliorarea stării de sănătate prin servicii de recuperare de calitate”, a declarat managerul sanatoriului, Lucian Nichita.

Sanatoriul Balnear si de Recuperare Mangalia tratează o gamă variată de afecțiuni (reumatismale degenerative, de tip inflamator, sechele posttraumatice, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic, afecțiuni dermatologice, vasculare, post-COVID-19, devenind un brand medical cunoscut în rândul pacienților din țară și de peste hotare.


Mangalia News, 15.03.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply