MENTOR, episodul 4, despre etapele de vârstă și șocul informațional din prezent, despre impactul lipsei interactivității copiilor, găsirea rolului și a rostului, cu prof. dr. Colceag, dr. Radu Dop și conf. univ. dr. Șerban Puiu, la Arca TV [VIDEO]

0
1178

În “Mentor”, Episodul 4, vorbim despre etapele de vârstă și șocul informațional din prezent, despre impactul lipsei interactivității copiilor, găsirea rolului și a rostului. Dar vorbim și despre emoție pozitivă, bunătate, zâmbet, căldură, despre ce reprezintă zâmbetul unei mame. Dragi mame, folosiți-l cât mai des pentru că acel zâmbet îi va ajuta pe copii să descopere valorile fundamentale ale vieții.

Dl. Prof. Dr. Colceag și Dl. Dr. Radu Dop îl au ca invitat pe Conf. Univ. Dr. Șerban Puiu, regizor și profesor la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică București, profesor de artă a actorului.

Copiii până în 5 ani fac o confuzie între film, desene animate, vis și realitate? Este această confuzie prezentă și la absolvenții de liceu, la studenți?

Se cumpără scump lucrurile ieftine și se aruncă cele care trebuiesc prețuite? Era lumea lui Shakespeare mai bogată decât lumea noastră?

Doamnelor și Domnilor, nu lipsiți de la întâlnirea cu Mentor, pentru a învăța, a prinde puteri și poate pentru a deveni un punct de sprijin pentru viitorul nostru – copiii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sâmbătă, 13 martie, la ora 19.00, ora României, numai la Arca TV.

Realizator, Lucian Blaga.

MN: Emisiunile Arca TV, televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, pot fi vizualizate aici: ArcaTVUSA și aici: arcatv.us. Mulțumim, Lucian Blaga, CEO Arca TV! Mangalia News este partener media Arca TV.


Mangalia News, 12.03.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply