Bună dimineața, de la Mangalia, cu lebede, soare și pescăruși! Foto/VIDEO – Ion Gheorghe Dică

0
2211

farmec.ro
carturesti.ro%20

-Bună dimineața, de la Mangalia, cu lebede, soare și pescăruși! 

-Bună să vă fie inima, stimate domnule Ion Gheorghe Dică, așa, ca să răspundem și noi, aici, saluturilor dumneavoastră matinale, pline de soare, lebede și pescăruși… 🙂 Am remarcat în ultima perioadă din ce în ce mai multe fotografii de bună calitate, postate pe profilul dumneavoastră de Facebook. Vă mulțumim pentru că ați acceptat să preluăm și să publicăm câteva dintre cele mai reușite. Spuneți-ne, vă rugăm, când ați început să fotografiați, cu ce aparate, dacă ați participat la expoziții de profil, ce premii ați obținut? Și, bineînțeles, ce proiecte prezente și de viitor aveți…

-Cu vreo patru ani în urmă m-am apucat să fotografiez, dintr-o joacă, apoi am observat că începe să-mi placă, ”să mă prindă”… Nici mie nu-mi venea să cred… Apoi, a venit de la sine și de atunci, în fiecare dimineață sunt pe plajă. Am făcut poze și în alte locuri. Proiecte speciale, deocamdată nu am. Am foarte multe poze, realizate toate cu telefonul mobil. Am postări și pe Instagram. Cred că pot deschide o expoziție, dar deocamdată mai aștept.  

-Vă felicităm, stimate domnule Ion Gheorghe Dică, pentru imaginile sincere, native, pe care le preluați și ni le oferiți, dimineață de dimineață, împreună cu aerosolii de la Marea Noastră. Până la expoziția fizică de fotografii despre care vorbiți și pe care o dorim realizată cât mai curând, iată că astăzi, în semn de mulțumire, Mangalia News lansează Prima Expoziție virtuală cu fotografiile și videoclipurile realizate de Ion Gheorghe Dică: 

   

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 12.03.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply