MEDALII DE AUR, pentru Ana Maria Șiroca și Voicu Denis Cristian, elevi ai Școlii ”Sf. Andrei” din Mangalia, la Simpozionul Internațional ”Science and Technology Symposium”, organizat de Global Trainer Academy!

0
1154

MEDALII DE AUR, pentru Ana Maria Șiroca și Voicu Denis Cristian, elevi ai Școlii ”Sf. Andrei” din Mangalia, la Simpozionul Internațional ”Science and Technology Symposium”, organizat de Global Trainer Academy!

”În urmă cu două săptămâni, am avut ocazia de a participa, în calitate de supervizor, la un Simpozion Internațional – ”Science and Technology Symposium”, organizat de Global Trainer Academy, evaluator pentru categoria Tehnologie. Au fost momente deosebite pentru mine ca profesor care predau de 25 de ani. Au participat elevi din Bangladesh, Pakistan, Croația, Nigeria, Ucraina, Georgia, Macedonia, Romania, Albania. Am avut onoarea să văd prezentarea elevilor mei, Ana Maria Șiroca, clasa a 8-a A și Voicu Denis Cristian, clasa a 6-a B, recunosc am rămas uimită cât de bine se descurcă să vorbească în engleză și să explice în fața unui juriu internațional proiectele pe care le-au făcut singuri.

Ce anume au făcut acești minunați copii? Au creat câte un joc pe platforma Quizziz, Ana Maria a realizat un joc cu subiectul ”Schimbări climatice”, pe care l-a încărcat pe această platformă, iar Denis a creat un joc cu titlul ”Fenomene mecanice” – Fizică, clasa a 6-a A. Acestea au fost folosite de către elevi în orele online, pentru a activa ora. Ana Maria și Denis au fost întrebați de către juriu de ce au ales acest joc? Elevii au răspuns: ”Pentru că putem înțelege mai bine Chimia și Fizica, jucându-ne!”

Vă mulțumesc, dragii mei, pentru efortul depus. Felicitări! Sunteți cei mai buni! Școala ”Sfântul Andrei” Mangalia se mândrește cu voi! Sunteți singurii care au reprezentat România la această competiție, la secţiunea Tehnologie!

Aș mai adăuga ceva din spusele juriului: ”Denis vorbește ca un trainer adevărat, deși este clasa a 6-a, iar Ana este minunată, pentru că a încântat juriul cu prezentarea ei și i-a convins să folosească platforma Quizziz”. Am să vă atașez două filmulețe din cadrul simpozionului:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Succes, Ana Maria, la examenul de Evaluare Națională! Succes, Denis, în tot ceea ce faci! Mulțumesc doamnelor profesoare Daniela Eugenia Dinu, Cristina Tranca, Gina Bordea, care au participat ca membri ai GTA din partea României.

Dragii mei elevi au obţinut aurul la această competiţie… Este meritul lor, şi-au însuşit cunoştinţele, jucându-se. Felicitări, încă odată!

Cu mult drag, prof. dr. Eleonora Burnete.


Mangalia News, 11.03.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply